Monday, December 6, 2010

10 intrebuintari ale unei masini!

Nu am mai pus de multa vreme o postare intr-o oarecare masura amuzanta. Astazi ma uitam dupa o masina si in timp ce faceam asta, vorbeam cu un prieten de prin Baia Mare. Si ma intrebam eu ce s-ar putea intampla daca nu platesc impozitul :) (ca sa vezi belea). Raspunsul lui a fost ca daca nu platesc impozitul, nu o sa mai pot vinde masina. Si uite asa am inceput sa ma gandesc ce as putea sa fac eu cu o masina care nu mai functioneaza. Ce mi-a dat prin cap? Urmeaza...

1. Sa o tai si sa o fac birou, ca AICI ;
2. Sa cresc gaini in ea (chiar daca n-am);
3. Sa o transform intr-un ghiveci de flori, ca AICI;
4. Sa ii iau canapelele si sa dorm in ea;
5. Sa o fac cotet pentru caine;
6. Sa o transform in caruta pentru cal (chiar daca n-am);
7. Sa ii dau caroseria jos, pastrand doar sasiul si motorul, pentru a merge cu ele asa :D
8. Sa ii folosesc motorul pentru a scoate apa de la pompa (comoditatea ma omoara);
9. Sa ii dau jos interiorul si sa imi pun calculatorul in schimb;
10. Sa pun o cada inauntru, sa pot face baie direct in masina;
11. Sa ii dau jos capota de la portbagaj si sa ii pun o bancuta acolo. Asta chiar cred ca o voi face candva!
12. Sa scriu pe ea tot felul de rahaturi impotriva statului roman, si sa fac plangere conform careia mi-a fost vandalizata masina (ca sa nu iau amenda / dosar penal);
13. Sa ii pun un WC in locul scaunului soferului, si astfel as fi primul om de pe planeta (cred) care conduce in timp ce scufunda submarine.
14. Sa ii tai acoperisul si sa pun o saltea inauntru, ca sa ma pot bronza (de parca nu as fi suficient de bronzat) si sa pot face sex in masina fara sa se loveasca cineva cu capul de plafon.
15. I-as taia botul si l-as pune pe gard :) Dar numai botul. Sus pe gard. Deasupra portii. Nu ar fi comic?


BTW, stiu ca trebuia sa ma opresc la 10, dar a inceput sa imi placa :))
Hai sa vad, ce idei mai are lumea? Ce ar putea face o persoana fizica (nu juridica) cu o masina pe care nu o poate vinde, si nici nu o poate folosi pe strada?

4 comments:

  1. :)) conduci pana la un lac si iti oferi sansa de a vedea pt. prima si ultima data viata subacvatica de pe fundul lacului, sau eu stiu, pt binele societatii studiezi metode pt a iesi din masina cand aceasta se scufunda. Dupa ce termini cu studiul pt. a pastra tema...scoti tot din ea si o transformi in acvariu.Good luck;)

    ReplyDelete
  2. Pai eu ma gandeam la situatia in care nu as mai avea voie sa merg cu ea pe strada. Dar oricum, imi place ideea ta! (macabra, ca intotdeauna)

    ReplyDelete
  3. OK, dar tot esti dubioasa :))

    ReplyDelete